Restaurace Praha 1
Cibo da Dio
Výraz „il Cibo di Dio“, doslova „božské jídlo“, používají Italové, když se setkají s opravdovým kulinárním zážitkem. Když jsme naši restauraci navrhovali, brali jsme v potaz každý aspekt, každý detail, který ovlivňuje zážitek z návštěvy restaurace. Tím hlavním zážitkem ale u nás samozřejmě je jídlo samo.
Věříme, že se proto u nás budete cítit skvěle od okamžiku, kdy vkročíte do dveří, ale to hlavní přece jenom dostanete před sebe na talíři.
Nechceme se nechat omezovat hranicemi, proto naši kuchyni označujeme za fusion především středomořských vlivů.
Abychom mohli zaručit tu nejvyšší možnou kvalitu, naprostou většinu surovin získáváme bez prostředníka, přímo z farem - v případě jehněčího dokonce máme farmu vlastní -, vinařství, rybářských trhů… Náš přístup je vysoce individuální. Vyhýbáme se masově vyráběnému zboží, vše, co dostanete na talíře a do sklenek, je výsledkem dlouhého hledání nejvyšší kvality a vybudovaných osobních vztahů. Těstoviny i pečivo si děláme sami. Humánní porážku a ekologický přístup považujeme za samozřejmost.
Děkujeme za vaši návštěvu a doufáme, že na závěr si budete
upřímně říkat „era Cibo di Dio“.
Z naší kuchyně
Speciální nabídka
Chobotnice na grilu
Chobotnice na grilu se sicilskou kaponátou ( Caponáta Siciliana je zelenina jako papriky, cibule, cuketa, lilek spolu s píniovými oříšky a rajčatovou omáčkou, tato příloha dodá chobotnici nasládlou chuť která se krásně pojí s naším suchým bílým vínem Pinot Grigio z Trentino)
Jehněčí z pece
Jehněčí z pece s bramborovou kaší a špenátem s ricottou ( Jehněčí z vlastního chovu, maso je pečené 5 hodin na kořenové zelenině s černým pivem )
Cibo da Dio
Naše menu
PŘEDKRMY
Prosciutto Crudo DOP |
235,- |
Výběr italských sýrů s kaponátou |
245,- |
Telecí plátky s tuňákovou omáčkou |
245,- |
SALÁTY
Pečené papriky s feta sýrem a rukolou |
180,- |
Salát s cherry rajčaty, rukolou a parmezánem |
150,- |
Salát s červenou řepou a gratinovaným kozím sýrem |
190,- |
Fotogalerie