O nás



Výraz „il Cibo di Dio“, doslova „božské jídlo“, používají Italové, když se setkají s opravdovým kulinárním zážitkem. Když jsme naši restauraci navrhovali, brali jsme v potaz každý aspekt, každý detail, který ovlivňuje zážitek z návštěvy restaurace. Tím hlavním zážitkem ale u nás samozřejmě je jídlo samo.

Věříme, že se proto u nás budete cítit skvěle od okamžiku, kdy vkročíte do dveří, ale to hlavní přece jenom dostanete před sebe na talíři.
Nechceme se nechat omezovat hranicemi, proto naši kuchyni označujeme za fusion především středomořských vlivů.


Abychom mohli zaručit tu nejvyšší možnou kvalitu, naprostou většinu surovin získáváme bez prostředníka, přímo z farem - v případě jehněčího dokonce máme farmu vlastní -, vinařství, rybářských trhů… Náš přístup je vysoce individuální. Vyhýbáme se masově vyráběnému zboží, vše, co dostanete na talíře a do sklenek, je výsledkem dlouhého hledání nejvyšší kvality a vybudovaných osobních vztahů. Těstoviny i pečivo si děláme sami. Humánní porážku a ekologický přístup považujeme za samozřejmost.

Děkujeme za vaši návštěvu a doufáme, že na závěr si budete upřímně říkat „era Cibo di Dio“.

IMG_8627_jpg(1)(1).png
IMG_8814_jpg(1)(1).png
IMG_8743_jpg(1)(1).png
IMG_8783_jpg(1)(1).png
IMG_8684_jpg(1)(1).png
IMG_8718_jpg(1)(1).png
IMG_8761_jpg(1)(1).png
IMG_8613_jpg(1)(1).png
IMG_8591_jpg(1)(1).png
IMG_8579_jpg(1)(1).png
IMG_8803(1)(1) (1).png
IMG_8635_jpg(1)(1).png
IMG_8839_jpg(1)(1).png
IMG_8664_jpg(1)(1).png
IMG_8857_jpg(1)(1).png

Newsletter

* povinné položky